Onderhoud & Reparatie

Om nare verassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen. En bij wie kunt u dat nou beter laten doen dan bij Autogarage Jimmy?! Onze vakkundige monteurs zijn u graag van dienst, voor zowel preventief onderhoud alsook bij reparatie.Wij zijn niet merkgericht, wij werken met alle merken, en kenmerken onszelf door goede kwaliteit te leveren voor een zéér vriendelijke prijs!

Kleine & Grote Beurt

Bij Autogarage Jimmy bieden we een breed scala aan autodiensten, waaronder kleine- en grote onderhoudsbeurten, evenals diverse reparaties. Ons ervaren team voert grondige controles uit op essentiële aspecten zoals remmen, distributieriem en koppelingsplaat. Naast standaard olieverversingen bieden we specifieke diensten zoals de 10.000 en 20.000 kilometer beurten om uw auto in optimale conditie te houden, ongeacht het aantal gereden kilometers. Vertrouw op onze expertise en toewijding aan kwaliteit voor betrouwbare en professionele auto-onderhoudsdiensten bij Autogarage Jimmy.
Afbeeldingen / Kleine & Grote Beurt

Airco Service

Autobezitters denken vaak ten onrechte dat de airconditioning in hun auto onderhoudsvrij is. Jaarlijks verliest de airco echter 8 tot 10% koudemiddel, dus jaarlijks onderhoud is sterk aan te raden. Autogarage Jimmy biedt deze service tegen een aantrekkelijk tarief, gespecialiseerd in onderhoud en bijvullen van airconditioningsystemen met moderne apparatuur. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw airco optimaal functioneert, voor een comfortabele en koele rijervaring. Vertrouw op onze expertise en betaalbare tarieven voor een frisse rijervaring.
 
Afbeeldingen / Airco Service